• (067) 453-88-77 (050) 453-88-77
Ванна кімната від Villeroy&Boch: ідеальний дизайн, оптимальна ціна

Традиційно, ванна кімната це місце, в якому ми проводимо перші хвилини після пробудження вранці і готуємося до сну ввечері. Щоб у цей час ми відчували себе спокійно та комфортно, ванна має бути зручною, функціональною та відповідати нашому смаку. Ідеальний варіант, коли в ній встановлено якісну сантехніку одного бренду, технічно сумісну та стилістично гармоніюючу один з одним.

комплект сантехники для ванной комнаты

Для легкого та швидкого вибору відповідного рішення, ми зібрали комплекти сантехніки для ванної кімнати , які задовольнять вимоги найвибагливіших покупців. Наприклад, набори, що складаються з виробів відомого німецького бренду Villeroy&Boch :

  • ванни,
  • раковини,
  • унітазу підвісного,
  • інсталяції для унітазу
  • кнопки змивання.

Це практично все, що потрібно для обладнання стильної, практичної ванної кімнати. Ми зможемо порекомендувати варіанти відповідних змішувачів, швидко зберемо та доставимо замовлення, а вам залишиться лише встановити все на свої місця.

комплект для ванной от Villeroy&Boch

Купуючи цілком ванну кімнату від Villeroy&Boch, ви значно економите не тільки час, але й гроші. Адже ціна комплекту набагато нижча за сумарну вартість усіх його складових.

Якщо запропоновані варіанти комплектів сантехніки для ванни вас чимось не влаштовують, телефонуйте або приходьте до нашого шоу-руму за адресою Київ, вул. Генерала Шаповала, 2а 465. Професійні менеджери допоможуть сформувати індивідуальний комплект, враховуючи особливості вашого приміщення, смаку та фінансових можливостей.

У магазині Artesan завжди вигідно!