• (067) 453-88-77 (050) 453-88-77
Технології на варті гігієни та чистоти: AntiBac, ViFresh, ViClean

Правильна гігієна тіла – це не просто ключ до приємного спілкування з оточуючими, а й запорука гарного здоров'я та самопочуття. Порушення елементарних правил догляду за своїм тілом може спровокувати низку захворювань, які неминуче призведуть до постійного дискомфорту та суттєво погіршать якість вашого життя.

Один з найважливіших пунктів у питаннях особистої гігієни – гігієна в туалеті. Те, в якому стані знаходиться ваша сантехніка та які гігієнічні процедури ви проводите після кожного відвідування туалету, допомагає зрозуміти, наскільки комфортно та свіжо ви почуваєтеся протягом дня. Відомі виробники сантехніки наполегливо працюють над тим, щоб максимально покращити свою продукцію та забезпечити її користувачам щоденний комфорт та правильну гігієну. Давайте познайомимося з їхніми розробками, спрямованими на турботу про чистоту та здоров'я вашої родини.

гигиена в туалете

Забезпечення гігієни у сантехніці

Villeroy&Boch AntiBac

Технологія AntiBac розроблена фахівцями Villeroy&Boch для тих, хто любить ідеальну чистоту та гігієну. Вона є інноваційним покриттям для сантехніки і сидінь для унітазів, що пригнічує зростання кількості бактерій на поверхнях. Завдяки цьому сантехніка довше залишається чистою і вам знадобиться менше засобів для прибирання.

Головні особливості та переваги технології AntiBac :

  • Наявність у складі глазурі іонів срібла, відомих своїми бактерицидними властивостями.
  • Пригнічення зростання кількості бактерій майже на 100%.
  • Тривалий захист усієї родини – можливий завдяки тому, що речовини, що діють, перебувають у складі глазурі, а не на її поверхні.
  • Безпека для довкілля та здоров'я людини (покриття дерматологічно протестовано).

Ефективність технології AntiBac підтверджена незалежним Інститутом оцінки якості BOKEN, що дозволяє використовувати її у своєму будинку без жодних сумнівів.

Villeroy&Boch AntiBac

Villeroy&Boch Vi Fresh

Інноваційна технологія Vi Fresh – це відсік для освіжаючого блоку або гелю, вбудований в унітаз у сфері підведення води. При кожному змиві вода проходить через цей відсік, потім рівномірно розподіляє освіжаючий засіб по чаші. Результат – приємний запах та відчуття свіжості у вашому санвузлі.

Відмінність Vi Fresh від пластин для чаші та підвісних ароматизаторів:

  • Розташування відсіку дозволяє змінювати блок або гель без дотику до тих частин унітазу, які найбільше схильні до забруднення – чаші та її обідку.
  • Засіб рівномірно розподіляється за унітазом з першої секунди змиву.
  • Розташування та форма відсіку дозволяють чистити та промивати його без зайвих зусиль.

Технологія Vi Fresh ідеально підходить для безободкових унітазів – вона допомагає підтримувати свіжість у туалеті та не порушує ідеальний зовнішній вигляд дорогої сантехніки.

Villeroy&Boch Vi Fresh

Villeroy&Boch ViClean

Vi Clean – це нова лінійка унітазів-біде Villeroy&Boch, яка перекладає інтимну гігієну чоловіків та жінок на новий рівень. До неї входять три моделі – ViClean-I 100, ViClean-L, ViClean-U+.

ViClean-I 100 – це сучасний унітаз із ергономічною кришкою-біде. За функцію інтимної гігієни відповідає гігієнічний душ зі струменем HarmonicWave. Управління ним здійснюється за допомогою спеціальної програми або пульта (йде в комплекті з унітазом). Безободкова форма чаші, брудовідштовхувальне покриття CeramicPlus, а також функція QuickRelease, що дозволяє швидко знімати кришку під час збирання, допомагають підтримувати унітаз у чистоті при мінімумі зусиль.

Підвісний безободковий унітаз ViClean-L приносить естетичне задоволення своїм елегантним дизайном, а його кришка-біде з нічним підсвічуванням, підігрівом сидіння і панорамним душем, що регулюється, забезпечить вам чистоту і комфорт у будь-який час доби.

Унітаз-біде ViClean-U+ об'єднав у собі все, що ви тільки могли побажати:

  • стильний дизайн;
  • гігієнічний душ;
  • економію води (за рахунок змішування потоку води з потоком повітря);
  • функцію фена, що дозволяє ніжно осушити шкіру після душу;
  • підігрів сидіння (кілька рівнів);
  • автоматичну витяжку;
  • нічне підсвічування;
  • антибактеріальне покриття;
  • безободкову чашу, що спрощує збирання;
  • автоматичний підйом та опускання кришки.

Складно уявити сантехніку, яка дбала б про ваш комфорт і чистоту більше, ніж унітази-біде ViClean.

Villeroy&Boch ViClean

Забезпечення гігієни за допомогою керамогранітного покриття

Сантехніка, створена для комфорту та ідеальної гігієни – вже цілком звичне явище. Але прогрес не стоїть на місці і сьогодні ви можете дбати про своє здоров'я ще й за допомогою керамогранітної плитки ACTIVE 2.0 від Fiandre .

Колекція ACTIVE 2.0 – це вдосконалений варіант випущеної раніше серії Active. До списку її функцій, крім звичного облицювання поверхонь, також входить очищення повітря від бактерій та інших шкідливих речовин.

Очищувальні властивості керамограніту отримані завдяки поєднанню діоксиду титану та срібла, які наносяться на плитку цифровим напиленням. Ця запатентована технологія дозволяє облицюванню виконувати очищувальну функцію не тільки під сонцем або ультрафіолетовим освітленням, а й у повній темряві.

Головні переваги керамограніту ACTIVE 2.0:

  • Очищення повітря від оксидів азоту (NOx) та летких органічних речовин.
  • Усунення 99,9% бактерій, у тому числі тих, що є стійкими до антибіотиків.
  • Здатність відштовхувати бруд, що значно спрощує очищення плитки і дозволяє скоротити використання дорогих та агресивних засобів для чищення.

ACTIVE 2.0 от Fiandre

Результат – чистіше повітря та безпечніше навколишнє середовище, очищене від шкідливих для здоров'я речовин та бактерій.

На сьогодні ACTIVE 2.0 від Fiandre – єдина у світі керамічна плитка для підлоги та стін, очищаючі функції якої підтверджені сертифікатом ISO. Вона ідеально підходить не тільки для дому, а й для будь-яких громадських місць, включаючи лікарні та школи. В Україні керамограніт ACTIVE 2.0 Fiandre можна замовити через інтернет-магазин сантехніки Artesan.