• (067) 453-88-77 (050) 453-88-77
PAA: європейська якість за українською ціною

Латвійська компанія PAA – виробник функціональної, ергономічної, стильної, технічно бездоганної сантехніки. В асортименті бренду ванни, раковини, душові піддони та меблі для ванних кімнат. Найпопулярніша продукція PAA, це вироби з литого каменю та матеріалу SILKSTONE, а також кольорові колекції для ванної кімнати.

Сантехника PAA

Сантехніка з литого каменю

Литий камінь – це матеріал, що складається на 80% з мармурової крихти та на 20% із синтетичної смоли. Композитна кам'яна маса перемішується у вакуумі, збагачується бульбашками повітря для кращої теплоізоляції та заливається у форму. Після застигання виріб покривається шаром міцної поліефірної емалі, яка надає необхідного відтінку та блиску.
РAA випускає зі штучного каменю:

  • ванни
  • душові піддони
  • раковини.

Сантехніка виходить важкою, міцною і стійкою, має гарну теплоізоляцію.

Сантехника PAA из литого камня

SILKSTONE

Гігієнічний, удароміцний, вогнетривкий, нешкідливий, екологічний матеріал SILKSTONE – чудова альтернатива кераміці та навіть мармуру. На 60% складається із природного каменю – бокситу. Змішаний з поліефірними смолами і затверділий при високих температурах, він перетворюється на однорідний матеріал, що має кам'яну твердість і шовковисту матову поверхню.

Сантехника SILKSTONE PAA

З SILKSTONE виготовляються ванни, умивальники, стільниці та фасади для меблів, різноманітні декоративні елементи та покриття. Основний колір – білий матовий, але можливе отримання інших кольорів. Вироби придатні для використання у громадських місцях: кафе, готелях, торгових центрах, офісних будівлях.

Колірні рішення

Робота з кольором – одна із особливостей бренду PAA. Крім кількох палітр, натхнених фарбами літа, зимовими пейзажами, ризькою красою та прибережним піском, виробник пропонує сантехніку в індивідуальних кольорах, що максимально підходять до інтер'єру вашої ванної кімнати.

Цветная сантехника PAA

Сантехніка PAA в Україні

Вигідно купити сантехніку PAA з литого каменю, акрилові ванни, раковини SILKSTONE, душові піддони та меблі пропонує компанія Artesan. В нас ви можете придбати весь асортимент продукції PAA, доступний в Україні. В інтернет-магазині вигідні ціни на акції PAA.

Купуйте сантехніку європейської якості за українськими цінами в магазині ARTESAN: