• (067) 453-88-77 (050) 453-88-77
Нові рішення для душової зони від бренду Geberit

Душові системи на рівні підлоги мають ряд цінних переваг: лаконічний дизайн, гармонійне поєднання з покриттям для підлоги ванною і зручний доступ до душу без найменших бар'єрів. У душових систем Geberit ці характеристики доповнюються зручним монтажем, удосконаленою технологією водовідведення та простотою догляду за стоками. Яку б модель ви не обрали, можете бути впевнені, що вона не лише покращить комфорт гігієнічних процедур, але й збереже актуальність з часом.

Geberit Sestra

Geberit CleanLine

Серія душових каналів Geberit CleanLine для зливу в підлозі створена для того, щоб щоденне прийняття душу приносило винятково приємні емоції. Одна із родзинок серії – відкрита поверхня зливу. Забудьте про складне прибирання та неприємні запахи у ванній. Завдяки спеціальному брудоуловителю, який можна з легкістю зняти і промити, у вашій душовій витатиме лише легкий аромат шампуню або гелю для душу.

Крім того, творці CleanLine подбали і про людей, які здійснюють монтаж душової зони. Всі дренажні канали легко ріжуться по довжині, що дозволяє підганяти їх під наявну площу прямо в процесі установки.

CleanLine 80 – вдосконалена новинка серії

Творці колекції не зупиняються у її вдосконаленні. Результат їхньої роботи – новий душовий канал преміум-класу Geberit CleanLine 80. Елегантний дизайн, висока якість та нові функції системи покликані ще більше покращити повсякденне життя кожного, що надає перевагу продукції Geberit.

Geberit CleanLine 80

Розмір нового каналу CleanLine 80 – 90х130 см. Він реалізований у трьох колірних рішеннях – чорний хром, шампанське та нержавіюча сталь. Поверхня кожного кольору може бути полірованою, так і матованою. При цьому вони мають сучасне покриття, що відштовхує відбитки пальців, що допомагає підтримувати бездоганний зовнішній вигляд душової зони.

Установчий комплект у новинки такий самий, як і у попередніх моделей серії – CleanLine 20 і 60. Кільце ущільнювача і фіксує входить в комплект каналу.

Душові поверхні Geberit зі штучного каменю

Setaplano

Покупцям, для яких надзвичайно важливими є тактильні відчуття, обов'язково потрібно познайомитися з душовою поверхнею Geberit Setaplano, виготовленою зі штучного каменю високої якості. Відчуття тепла та шовковистості, яке вона дарує, незрівнянно з холодними скляними, металевими чи керамічними поверхнями. Geberit Setaplano допоможе вам облаштувати не просто стильну, але й затишну душову зону із простим монтажем та безпроблемним доглядом.

Geberit Setaplano

Модель виконана в білому кольорі, двох формах (квадрат і прямокутник) та кількох розмірах: квадратні – від 90х90 до 120х120 см, прямокутні – від 80х100 до 100х140 см. Отвір для зливу води знаходиться збоку.

Sestra

Душовий піддон Geberit Sestra – новинка у категорії піддонів зі штучного каменю. Крім високої якості роботи та матеріалів, антиковзного покриття та стильної зовнішності, що естетично зливається із сучасним дизайном ванної кімнати, ця модель має ряд характеристик, що дозволяють максимально підлаштувати її під параметри кожного приміщення. До них належить:

  • Великий розмірний ряд (доступно 12 типорозмірів).
  • Можливість вибору одного із трьох кольорів – білий, сірий, графіт.
  • Зменшена площа зливного отвору.
  • Сифон розроблений спеціально для цієї моделі.
  • Декілька варіантів монтажу: на будівельний розчин, плитковий клей або ніжки (не входять до комплекту, підходять стандартні моделі).
  • Можливість обрізання під необхідний душовий розмір.

Geberit Sestra

Особливості сифону Sestra:

  • Здатність пропускати більше 0,6 л/с (показник, що перевищує норми EN).
  • Можливість вибору матеріалу (PE/PVC).
  • Доступні дві висоти гідрозатвору – 30 мм та 50 мм.
  • Можливість зменшити висоту зони водовідведення до мінімуму (до 4 см).

Все це дозволяє облаштувати душову зону, яка не просто прослужить довгі роки, але і максимально відповідатиме як особливостям приміщення, так і потребам усіх членів сім'ї. Вибираючи душові системи Geberit , ви дійсно відчуваєте, що про вас дбають!