• (067) 453-88-77 (050) 453-88-77
Laufen Sonar – сила води в дизайні сантехніки та меблів для ванної

Деколи здається, що в дизайні сантехніки вже не придумати нічого нового – все давно запропоновано та реалізовано. Але раптом один зі світових лідерів галузі представляє свою нову колекцію і в черговий раз доводить, що фантазія, як і досконалість, не має межі. Так сталося і з новою серією Sonar від швейцарського бренду Laufen.

Laufen Sonar

Особливості колекції

Автором нової лінійки Laufen Sonar стала Патрісія Уркіола – дизайнерка зі світовим ім'ям та безліччю нагород. Її головним бажанням у роботі над цим проектом була візуалізація звукових хвиль, які створюють характерну брижі на поверхні води. Для втілення своєї ідеї Патрісія вибрала інноваційний матеріал SaphirKeramik – дуже пластичну і при цьому неймовірно міцну кераміку із чудовими експлуатаційними характеристиками.

Laufen розробив і представив SaphirKeramik світу у 2013 році і з того часу з нього було створено вже кілька колекцій сантехніки, кожна з яких отримала позитивні відгуки користувачів та професійні нагороди.

Laufen Sonar

Головна особливість лінійки Sonar – гра форм та вигинів, що утворює елегантний та сучасний образ кожного виробу. Як ви захоплюєтеся рухом дрібних хвиль на поверхні води, ви будете вражені і грою світла на поверхні кераміки Sonar. Мінімалістичний дизайн виробів підкреслить шарм сучасного ванної інтер'єру, допомагаючи створити гармонійне приміщення для гігієни та відпочинку.

Товари, що увійшли до колекції

До лінійки виробів Laufen Sonar увійшли товари для ванних кімнат:

  • ванни,
  • раковини,
  • біде,
  • унітази,
  • тумби,
  • пенали.

Laufen Sonar

Плавні лінії та класичний білий колір кераміки роблять цю сантехніку універсальним варіантом як для яскравих, так і для спокійних інтер'єрів. Підвісний тип монтажу не тільки дозволяє грамотно використовувати кожен сантиметр приміщення, але й дарує додаткове відчуття легкості та простору. Продумана ергономічна форма раковин, біде та унітазів дуже комфортна у побуті та максимально спрощує прибирання у ванній.

Меблі Sonar на противагу обтічній формі сантехніки виділяються чіткими лініями та строгими формами. При цьому вона виглядає легко та компактно – все завдяки відсутності зайвих деталей у дизайні. Тумби та пенали Sonar, що дозволяють зберігати у ванній кімнаті все найнеобхідніше, підкреслюють білизну кераміки та зачаровують своєю універсальністю. Вибираючи такі меблі для ванни, ви знаєте, що вони не втратить своєї актуальності з настанням нового сезону.

Щоб купити сантехніку та меблі для ванної Laufen Sonar, звертайтесь до менеджерів інтернет-магазину ARTESAN. Вони нададуть вам повний прайс та каталог колекції, допоможуть вибрати модель, яка найкраще підходить до вашого інтер'єру, швидко оформлять замовлення та доставку.