• (067) 453-88-77 (050) 453-88-77
Dornbracht – трендсеттер в галузі обладнання для ванної кімнати та кухні

Німецький виробник гарнітури для ванної кімнати та кухні Dornbracht – яскравий приклад того, яким має бути сучасне виробництво продуктів преміум-сегменту. Заснована в середині ХХ століття компанія з року в рік доводить, що може не просто рости і розвиватися в ногу з часом, але і випереджати його.

Головною силою природи творці Dornbracht вважають воду і постійно шукають способи передати цю силу людині. Це призводить до нових винаходів, які виводять звичайні товари на новий, якісніший і комфортніший рівень.

смесители Dornbracht

Історія бренду

Компанія Dornbracht була створена в м. Ізерлон (Німеччина) у 1950 році. Її засновником став Алоіз Дорнбрахт. Маючи за спиною чималий досвід роботи з сантехнікою, Алоіз разом із своїм сином Гельмутом вирішив відкрити свій бізнес – невелику сімейну компанію з виробництва гарнітури для кухні та санвузла. Ідея виправдала себе, і в результаті невелике виробництво виросло у величезний сімейний бізнес, а бренд Dornbracht став асоціюватись із передовими розробками та безкомпромісним ставленням до якості.

Враховуючи, що Алоїзу на момент заснування бренду було 57 років, згодом управління компанією взяв на себе його син Гельмут. Наразі брендом керують онуки засновника – Матіас та Андреас Дорнбрахт.

Продукція Dornbracht та її особливості

На сьогоднішній день вся продукція Dornbracht виробляється в Німеччині під строгим контролем керівництва компанії, що дозволяє на всі 100% бути впевненим у її якості.

смесители Dornbracht

Увага компанії зосереджена на виробництві:

  • змішувачів для кухні та ванної ;
  • душових систем ;
  • аксесуарів (ручок для ванни, тримачів для рушників та туалетного паперу, підставок для мила, косметичних контейнерів тощо)

Усі колекції бренду створюються за індивідуальними проектами, розробленими відомими дизайнерами. Кожна одиниця продукції перевіряється на якість, а змішувачі, незважаючи на великі масштаби виробництва, проходять ручне складання та багатоступінчасте тестування. Щоб забезпечити високу міцність змішувачів, їх покривають двома шарами нікелю, а потім шаром хрому. Деякі колекції мають покриття зі срібла та золота.

При цьому компанія постійно шукає способи покращення своєї продукції та працює над новими відкриттями. Автором першого винаходу Dornbracht став сам засновник: він придумав змішувач із висувним гнучким шлангом, який суттєво полегшує гігієну у ванній та роботу на кухні. Серед нових розробок – горизонтальний душ, що дозволяє приймати водяні процедури, що бадьорять, лежачи, вбираючи енергію води кожною клітиною тіла.

душевая система Dornbracht

Завдяки своїй зрості до роботи та відкритості до всього нового Dornbracht вже кілька десятиліть крокує попереду індустрії та щедро ділиться з нею своїми відкриттями. Найкраще, що можемо зробити ми, – з вдячністю прийняти їх та використати з максимальною користю для себе та своєї сім'ї.